Ostoskori

Toimitus- ja sopimusehdot

TOIMITUSAIKA
Tilaukset pyritään toimittamaan postiin kahden seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Poikkeuksellisista toimitusajoista ilmoitetaan kaupan sivuilla tiedotteella.

TOIMITUSTAVAT
Postipaketti
Postimaksu on 6 €. Toimitusaika yleensä 1-3 arkipäivää tilauksen lähettämisestä. Postipaketin saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestitse, jos puhelinnumero on ilmoitettu.  Mikäli paketti on sopiva lähetettäväksi kirjeenä, se voidaan myös toimittaa sinulle seurantakoodilla varustettuna kirjeenä suoraan kotiisi.

Matkahuolto
Toimitusmaksu on 6 €. Toimitus alueesi lähimpään Matkahuolto-toimipisteeseen 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen lähettämisestä. Mikäli paketti on sopiva lähetettäväksi Postin kautta kirjeenä, se voidaan myös toimittaa sinulle seurantakoodilla varustettuna kirjeenä suoraan kotiisi.

MYYNTIALUE
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Mikäli tilauksesi on vahingoittunut, pyydämme sinua lähettämään meille kuvia, jos mahdollista.

YHTEYSTIEDOT
Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät  sähköpostilla osoitteesta aspa@rakkaani.fi

VIALLISEN TUOTTEEN PALAUTUS
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät sähköpostilla osoitteesta aspa@rakkaani.fi. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT
Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Asiakkaalla on oikeus tutustua pakkauksen sisältöön ja sovittaa tuotetta varoen. Tuotteen täytyy kuitenkin olla palautettaessa täysin naarmuton ja uudenveroinen. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen. Palautuksessa tuotteet on pakattava huolellisesti. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Palautusoikeus ei koske kaiverruksella tilattuja tuotteita. Asiakkaan toivomuksesta erikseen tilatuille tai muokatuille tuotteille ei myönnetä palautusoikeutta. Palautusoikeus kuitenkin myönnetään, mikäli asiakkaan pyynnöstä tilatussa tai muokatussa tuotteessa on valmistusvika.
Palautuksesta tulee aina tehdä ennakkoilmoitus verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostilla verkkokauppa@rakkaani.fi. Kauppias ei vastaa palautuksesta tai vaihdosta aiheutuneita lähetyskuluja.
Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus!  Kauppiaalla on oikeus periä 19,90€ käsittelykuluja tilauksista, joita ei ole noudettu postista postin antaman säilytysajan puitteissa.

Palautusosoite:
Kello ja Kulta Palmu Oy
Vuokkopolku 1
23800 Laitila

Kaikki verkkokauppamme hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja ellei tuotetiedoissa toisin mainita. Tuotteiden hinta verkkokaupassa ja myymälässä saattaa poiketa toisistaan. Näin ollessa, hinta määräytyy käytettävän kauppapaikan mukaisesti. Mikäli tuote on selvästi hinnoiteltu väärin verkkokaupassamme ja jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtävän tuotteen olevan väärin hinnoiteltu, tuotetta ei toimiteta tilauksesta huolimatta asiakkaalle kyseiseen hintaan. Näin sattuessa Kello ja Kulta Palmu Oy on velvoitettu ilmoittamaan asiasta tuotteen tilanneelle asiakkaalle välittömästi. Pidätämme oikeuden korjata tuotteissamme, verkkosivustossamme tai muissa kanavissa esiintyviä virheellisiä hintoja tai tekstejä jälkikäteen. Pidätämme oikeuden myös varastomuutoksiin ja mahdollisiin teknisiin vikoihin verkkokaupassa, selaimessa tai palvelimessa. Kello ja Kulta Palmu Oy pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä suurissa erissä. Jos tilattu tuote on poistunut Kello ja Kulta Palmu Oy:n valikoimasta,  Kello ja Kulta Palmu Oy:llä on oikeus perua ostotapahtuma ja palauttaa maksu.

Kello ja Kulta Palmu Oy myy tuotteita laissa asetettujen ikärajojen mukaan. Tilaamalla tuotteen ja hyväksymällä toimitusehdot asiakas vakuuttaa, että hänellä on oikeus tilata kyseinen tuote.