ILMAINEN TOIMITUS YLI 49€ OSTOKSIIN

Lumoava

Lumoava  tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Laadukas ja iätön design on yhdistelmä suunnittelijoiden yksilöllisiä tyylejä sekä lahjakkaiden käsityöläisten osaamista. Tuotteina Lumoavat ovat aitoja ja rehellisiä. Jokainen luomus on puhdasta kauneutta, suurella sydämellä valmistettua todellista taidetta.

Brändinä Lumoava on kuitenkin enemmän kuin vain joukko kauniita designkoruja. Se on fiiliksiä, asennetta ja yhteishenkeä – se on tapa toimia ja elää. Lumoavan maailmassa näet ja koet asiat toisin ja pääset osaksi tarinaa, jossa esiintyy koko tunteiden kirjo.

IHMISET LUMOAVAN TAUSTALLA

Lumoavan taustalla työskentelee suuri joukko ihmisiä, joiden ansiosta Lumoava on enemmän kuin vain kaunis nimi. Näiltä ihmisiltä Lumoava saa sielunsa, jonka kauneus ja vahvuus syntyvät heidän antaumuksestaan ja halustaan olla mukana rakentamassa ainutlaatuista, aidosti suomalaista korukulttuuria.

VALMISTUS

Lumoavan kauneus syntyy kontrasteista, joita luodaan ja eletään keskellä pohjoisen karun kauniita maisemia. Aitous, laadukas muotoilu sekä yksilöllisyys tavoitteena Lumoava onkin kasvanut nopeasti kansainvälistä vertailua kestäväksi brändiksi.

Lumoavan korut ja -tuotteet ovat kotimaista designia. Kaikki tuotteet muotoillaan ja mallinnetaan aina Suomessa.

Lumoavan hopea- ja kultakorujen valmistuksesta vastaa vuodesta 1942 toiminut perinteikäs Saurum Osakeyhtiön korutehdas Kuopiossa. Korut valmistetaan käsityönä, joten pienet eroavaisuudet pinnoissa ovat mahdollisia. Jalometallikoruihin erikoistunut tuotanto ei mahdollista terästuotteiden valmistusta. Näin ollen Lumoavan teräskorut ja teräksiset joulukoristeet valmistutetaan Kiinassa kyseisen alan ammattilaisella.

Lumoavan vihkisormukset valmistetaan pääosittain Suomessa. Muutamia malleja, joista on saatavilla myös punakultainen vaihtoehto, valmistetaan Saurumin läheisen yhteistyökumppanin toimesta Ruotsissa, josta löytyy näiden mallien kaltaisten sormusten korkealaatuiseen valmistamiseen erikoistunut tuotantovälineistö.