ILMAINEN TOIMITUS YLI 49€ OSTOKSIIN

MIEHELLE  koruja, kelloja, lahjatavaroita löydät täältä. Voit etsiä tuotteita myös tuotemerkin perusteella, materiaalin, valmistajan tai itse tuotteen nimen mukaan.

Miesten tuotteet sisältävät lukuisia sormuksia, kaula-, rannekoruja, riipuksia, kelloja ja paljon muuta! Meiltä löytyy muun muassa seuraavia brändejä verkkokaupastamme: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Kalevala Koru, Lumoava, Tammen Koru, Kohinoor ja Ailio Design.

Ellet löydä etsimääsi suoraan kategorian alta, kokeile etsintää suurennuslasin avulla tai alapalkissa sijaitsevalla ”etsi” toiminnolla.  Voit hakea hakusanoilla, kuten esim. teräs, sormus jne. tai valmistajan tai mallin nimellä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] tai 02 856990, jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai tarvitset lisätietoja ja apua valintaan.

Maksutapoina voit valita verkkopankkimaksun lisäksi myös laskun tai osamaksun. Mikä vaihtoehto sinulle parhaiten sopiikin.

Naiset vink;  Korua valitessa kannattaa miettiä mitä ja minkälaisia koruja lahjan saaja yleensä käyttää. Todennäköisyys päätyä oikeaan osuneeseen valintaan kasvaa näin huimasti. Tai sitten toisaalta mitä haluaisit hänen käyttävän ja miten saada hänet käyttämään…

Miehet vink; aina voi palkita itsensä upealla korulla tai kellolla…