ILMAINEN TOIMITUS YLI 49€ OSTOKSIIN

miesten kaulakorut ja riipukset

Miesten kaulakorut ja riipukset   löydät täältä. Voit etsiä tuotteita myös tuotemerkin perusteella, materiaalin, valmistajan tai itse tuotteen nimen mukaisesti.

KAULAKETJUN PITUUDEN MITTAUS:
Ketjun pituuden sopivuuden saat parhaiten mitattua ottamalla esim. langasta 38cm, 42cm, 45cm, 50cm tai 60cm pätkän, ja sovittamalla sitä kaulaasi. Jos ketjuun tulee riipus, voit pujottaa lankaan jonkun painon, vaikkapa esimerkiksi avaimen, niin näet miten ja mihin kohtaan riipus asettuu. Yleisimpiä miesten ketjujen pituuksia: • 45cm  hyvin hoikka mies • 50cm normaali miesten pituus  • 60cm tukevakaulainen mies.

Meiltä löytyy muun muassa seuraavia brändejä verkkokaupastamme: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Kalevala Koru, Lumoava, Tammen Koru, Kohinoor ja Ailio Design. Olemme kyseisten merkkien valtuutettu jälleenmyyjä,joten saat ostaessasi saat kaikki tuotteeseen kuuluvat pakkaukset, vihkoset ym. ostoksesi mukaan.

Ellet löydä etsimääsi suoraan kategorian alta, kokeile etsintää suurennuslasin avulla tai alapalkissa sijaitsevalla ”etsi” toiminnolla.  Voit hakea hakusanoilla, kuten esim. teräs, sormus jne. tai valmistajan tai mallin nimellä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] tai 02 856990, jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai tarvitset lisätietoja ja apua valintaan.

Maksutapoina voit valita verkkopankkimaksun lisäksi myös laskun tai osamaksun. Mikä vaihtoehto sinulle parhaiten sopiikin. Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksiin.