ILMAINEN TOIMITUS YLI 49€ OSTOKSIIN

miesten sormukset

MIESTEN SORMUKSET  löytyvät täältä. Sormuksia tilatessa koon valintaa kannattaa käyttää aikaa ja vähän vaivaa jotta sormuksen koko on juuri sopiva. Sormen koko vaihtelee jopa saman päivän aikana. Heti aamulla ja taas illalla sormet ovat yleensä turvoksissa, samoin kuumalla ilmalla. Keskellä päivää ja viileällä ilmalla sormenympärys taas on pienempi. Myös kovin suolainen ruoka saattaa turvottaa sormia. Kaikkein parasta on sovittaa kokoa keskellä päivää normaalissa huonelämpötilassa.Tarkemmat ohjeet löydät täältä sormuskoon mittaus.

Suomessa yleisimmin käytössä on sormuksen sisähalkaisijan millimetreinä ilmoittava koko, esim. 15.5 (mm) tai 18.0 (mm). Eri valmistajat saattavat kuitenkin ilmoittaa koot eri tavoin ja eri maissa käytetään eri kokotaulukoita.

Meiltä löytyy muun muassa seuraavia brändejä verkkokaupastamme: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Kalevala Koru, Lumoava, Tammen Koru, Kohinoor ja Ailio Design. Olemme kyseisten merkkien valtuutettu jälleenmyyjä,joten saat ostaessasi saat kaikki tuotteeseen kuuluvat pakkaukset, vihkoset ym. ostoksesi mukaan.

Ellet löydä etsimääsi suoraan kategorian alta, kokeile etsintää suurennuslasin avulla tai alapalkissa sijaitsevalla ”etsi” toiminnolla.  Voit hakea hakusanoilla, kuten esim. teräs, sormus jne. tai valmistajan tai mallin nimellä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] tai 02 856990, jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai tarvitset lisätietoja ja apua valintaan.

Maksutapoina voit valita verkkopankkimaksun lisäksi myös laskun tai osamaksun. Mikä vaihtoehto sinulle parhaiten sopiikin. Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksiin.