ILMAINEN TOIMITUS YLI 49€ OSTOKSIIN

solmioneulat ja kalvosinnapit

SOLMIONEULAT JA KALVOSINNAPIT  löytyvät täältä. Kalvosinnappien käytännöllisyydestä voi arjessa olla monta mieltä, mutta juhlapukeutumisessa ne ovat yhä verrattomia hihankiinnikkeitä. Miehet, jotka nauttivat kauniista tykötarpeista, hienoista tilaisuuksista ja pienestä vaivannäöstä, käyttävät kalvosinnappeja ranteissaan.

Solmioneulat ja kalvosinnapit, käyttö:
Solmioneulan paikka on keskellä solmiota. Oikean paikan löytää taittamalla solmion pään kohti solmun pohjaa. Taitekohdasta löytyy solmiopidikkeen paikka. Solmioneula on paitsi kaunis koriste, myös pitämässä solmion kapeaa päätä paikoillaan, joten tarkista että solmioneula on kiinni sekä solmiossa että paidassa. Valitse neula asusteiden mukaan: hopeisten kalvosinnappien kanssa hopeinen solmioneula, kullan kanssa kultaa.

Kalvosinnappeja käytetään sellaisten paitojen kanssa, joiden hihassa ei ole nappeja, vain reiät kalvosinnappeja varten. Tavallisinta on kiinnittää hihansuun osat niin, että niiden reunat ovat kohdakkain, sen sijaan että toinen puoli vedettäisiin toisen päälle. Yleisin kalvosinnappi tyyppi koostuu kahdesta  napista/neliöstä/suorakaiteesta. Nappien eri osia yhdistää yleensä metallinen tappi tai levymäinen osa.

Meiltä löytyy muun muassa seuraavia brändejä verkkokaupastamme: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Kalevala Koru, Lumoava, Tammen Koru, Kohinoor ja Ailio Design. Olemme kyseisten merkkien valtuutettu jälleenmyyjä,joten saat ostaessasi saat kaikki tuotteeseen kuuluvat pakkaukset, vihkoset ym. ostoksesi mukaan.

Ellet löydä etsimääsi suoraan kategorian alta, kokeile etsintää suurennuslasin avulla tai alapalkissa sijaitsevalla ”etsi” toiminnolla.  Voit hakea hakusanoilla, kuten esim. teräs, sormus jne. tai valmistajan tai mallin nimellä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] tai 02 856990, jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai tarvitset lisätietoja ja apua valintaan.

Maksutapoina voit valita verkkopankkimaksun lisäksi myös laskun tai osamaksun. Mikä vaihtoehto sinulle parhaiten sopiikin. Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksiin.