ILMAINEN TOIMITUS YLI 49€ OSTOKSIIN

korujen ja kellojen säilytys

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

KORUJEN JA KELLOJEN SÄILYTYS  -säilytysrasiat ja laukut. Koruja ei kannata säilyttää miten sattuu, edes vähäarvoisempiakaan koruja. Korut kannattaa myös säilyttää niin, etteivät ne pääse hankaamaan toisiaan ja naarmuunnu säilytyksen aikana. Järjestyksessä olevat korut myös kannustavat vaihtamaan koruja lookin mukaan useammin kuin hujanhajan siellä täällä lojuvat. Erilaisten rasioiden ja laukkujen avulla korujen säilytys on helppoa ja vaivatonta.

Meiltä löytyy muun muassa seuraavia brändejä verkkokaupastamme: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Kalevala Koru, Lumoava, Tammen Koru, Kohinoor ja Ailio Design. Olemme kyseisten merkkien valtuutettu jälleenmyyjä,joten saat ostaessasi saat kaikki tuotteeseen kuuluvat pakkaukset, vihkoset ym. ostoksesi mukaan.

Ellet löydä etsimääsi suoraan kategorian alta, kokeile etsintää suurennuslasin avulla tai alapalkissa sijaitsevalla ”etsi” toiminnolla.  Voit hakea hakusanoilla, kuten esim. teräs, sormus jne. tai valmistajan tai mallin nimellä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] tai 02 856990, jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai tarvitset lisätietoja ja apua valintaan.

Maksutapoina voit valita verkkopankkimaksun lisäksi myös laskun tai osamaksun. Mikä vaihtoehto sinulle parhaiten sopiikin. Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksiin.