ILMAINEN TOIMITUS YLI 49€ OSTOKSIIN

Calvin Klein kaulakorut

CALVIN KLEIN KAULAKORUT  CK -KORUT JA KELLOT MINIMALISTISTA, ELEGANTTIA MUOTOILUA JA KORKEAA LAATUA

Minimalistinen, elegantti, moderni muotoilu ja korkealaatuiset tuotteet ovat ominaista Calvin Klein Watches & Jewelry malliston koruille ja kelloille. Mallistosta löytyvät niin elegantit teräksiset riipukset, kaulakorut, korvakorut, rannekorut kuin kellotkin,  jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Korkealaatuiset Calvin Klein Watches kellot valmistetaan perinteikkäässä kellomaassa Sveitsissä.

Olemme Calvin Klein Watches & Jewelry valtuutettu jälleenmyyjä, joten saat ostaessasi saat kaikki tuotteeseen kuuluvat pakkaukset, vihkoset ym. ostoksesi mukaan.

Miehet vink; Calvin Klein koru tai kello on aina ajaton lahja naisellesi. Moni nainen toivoo että lahjapaketista kuoriutuisi kaunis koru, kello tai joku muu pieni ylellinen yllätys. Korua tai kelloa valitessa kannattaa miettiä mitä ja minkälaisia koruja ja kelloja lahjan saaja yleensä käyttää. Todennäköisyys päätyä oikeaan osuneeseen valintaan kasvaa näin huimasti.

Naiset vink; aina voi palkita itsensä upealla Calvin Klein korulla tai kellolla.

Ellet löydä etsimääsi suoraan kategorian alta, kokeile etsintää suurennuslasin avulla tai alapalkissa sijaitsevalla ”etsi” toiminnolla.  Voit hakea hakusanoilla, kuten esim. teräs, sormus jne. tai valmistajan tai mallin nimellä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] tai 02 856990, jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai tarvitset lisätietoja ja apua valintaan.

Maksutapoina voit valita verkkopankkimaksun lisäksi myös laskun tai osamaksun. Mikä vaihtoehto sinulle parhaiten sopiikin. Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksiin.