ILMAINEN TOIMITUS YLI 49€ OSTOKSIIN

Calvin Klein rannekorut

CALVIN KLEIN RANNEKORUT  CK -KORUT JA KELLOT MINIMALISTISTA, ELEGANTTIA MUOTOILUA JA KORKEAA LAATUA

Minimalistinen, elegantti, moderni muotoilu ja korkealaatuiset tuotteet ovat ominaista Calvin Klein Watches & Jewelry malliston koruille ja kelloille. Mallistosta löytyvät niin elegantit teräksiset riipukset, kaulakorut, korvakorut, rannekorut kuin kellotkin,  jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Korkealaatuiset Calvin Klein Watches kellot valmistetaan perinteikkäässä kellomaassa Sveitsissä.

Olemme Calvin Klein Watches & Jewelry valtuutettu jälleenmyyjä, joten saat ostaessasi saat kaikki tuotteeseen kuuluvat pakkaukset, vihkoset ym. ostoksesi mukaan.

Jäykkien lukollisten tai avointen rannekorujen koko ilmoitetaan usein sisähalkaisijan mittana. Jos rannekoru on soikea, rannekorun koko on soikion pisin, päästä päähän -mitta.

Tällaisen korun sopivan koon saat parhaiten selville mittaamalla oman ranteesi leveyden ja vertaamalla sitä annettuun korun mittaan. Ranteen leveyden saa parhaiten mitattua työntömitalla, mutta se onnistuu myös viivottimella. Oikea kohta mittaamiselle on ranteen paksuin kohta, ja korun halkaisijan pitää olla jonkin verran ranteen paksuutta suurempi, jotta koru ei purista rannetta käden liikkuessa.

Calvin Klein rannekorut, rengasmallisten halkaisijat

XS = 60 mm
S = 65 mm
M = 70 mm

Calvin Klein rannekorut,  lukollinen rannekoru, leveys x korkeus

XS = 54 x 43 mm
S = 58 x 46 mm
M = 62 x 49 mm
L = 65 x 51 mm
XL = 68 x 54 mm

Calvin Klein avoin rannekoru, leveys x korkeus / avoimen kohdan mitta

XS = 54 x 43 / 27 mm
S = 58 x 46 / 27 mm
M = 62 x 49 / 30 mm
L = 65 x 51 / 32 mm
XL = 68 x 54 /35 mm

Miehet vink; Calvin Klein koru tai kello on aina ajaton lahja naisellesi. Moni nainen toivoo että lahjapaketista kuoriutuisi kaunis koru, kello tai joku muu pieni ylellinen yllätys. Korua tai kelloa valitessa kannattaa miettiä mitä ja minkälaisia koruja ja kelloja lahjan saaja yleensä käyttää. Todennäköisyys päätyä oikeaan osuneeseen valintaan kasvaa näin huimasti.

Naiset vink; aina voi palkita itsensä upealla Calvin Klein korulla tai kellolla.

Ellet löydä etsimääsi suoraan kategorian alta, kokeile etsintää suurennuslasin avulla tai alapalkissa sijaitsevalla ”etsi” toiminnolla.  Voit hakea hakusanoilla, kuten esim. teräs, sormus jne. tai valmistajan tai mallin nimellä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] tai 02 856990, jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai tarvitset lisätietoja ja apua valintaan.

Maksutapoina voit valita verkkopankkimaksun lisäksi myös laskun tai osamaksun. Mikä vaihtoehto sinulle parhaiten sopiikin. Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksiin.