ILMAINEN TOIMITUS YLI 49€ OSTOKSIIN

Kohinoor

Kultakeskuksen Kohinoor korut ♥ KOH-I-NOOR on kuuluisa Intiasta lähtöisin oleva timantti, jonka nimi tarkoittaa valon vuorta. Timantin historia on värikäs ja omistaja on vaihtunut vuosisatojen saatossa useaan otteeseen. Vuonna 1937 Kohinoor sai paikkansa kuningatar Elisabethin kruunajaisiin valmistetussa kruunussa, jota kuningatar edelleen käyttää virallisissa tilaisuuksissa. Timantti  on tällä hetkellä yksi Englannin hallitsijaperheen kalleimmista jalokivistä.

Nykyään Kohinoor tunnetaan myös Kultakeskus Oy:n upeiden timanttisormusten ja -korujen tuotemerkkinä. Kohinoor timanttikorut syntyvät arvostettujen suomalaisten suunnittelijoiden käsityön tuloksena Hämeenlinnassa.

Kelta- puna- ja valkokultainen timanttisormus
Kohinoor-timanttikorut valmistetaan vähintään 14 karaatin kelta-, puna- tai valkokultasta. Suosituin materiaali vihki- ja kihlasormuksissa on valkokulta. Kaikkiin kihloihin ja suurimpaan osaan sormuksista tulee 585-valkokultaseosta, jossa on 58,5 % kultaa, 14,5 % palladiumia, hopeaa ja kuparia, 1,5 % sinkkiä.

Valkokultamateriaalissa ei siis ole nikkeliä. Kaikki valkokultaiset timanttisormukset on päällystetty puhtaalla rodiumilla eli siis rodinoitu.

Kaikista tuotteista on mahdollista saada kelta-, valko- tai punakultainen versio.  Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa.

Täältä löydät lisää  timanttitietoa.

Kohinoor-kihlasormukset
Kohinoorin-kihlasormukset tehdään 14 ja 18 karaatin kelta- ja valkokullasta. Valkokultainen kihlasormus on materiaaliltaan palladiumvalkokultaa. Tuotteen pinta on rodinoitu. Tynnyriprofiiliset kihlat valmistetaam 4-9 mm leveinä ja flakkamallit (suorat) 4-8 mm leveinä. Kaksivärisiä malleja on viiden ja seitsemän millin levyisinä. Näiden tuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Ellet löydä etsimääsi suoraan kategorian alta, kokeile etsintää suurennuslasin avulla tai alapalkissa sijaitsevalla ”etsi” toiminnolla.  Voit hakea hakusanoilla, kuten esim. teräs, sormus jne. tai valmistajan tai mallin nimellä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] tai 02 856990, jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai tarvitset lisätietoja ja apua valintaan.

Maksutapoina voit valita verkkopankkimaksun lisäksi myös laskun tai osamaksun. Mikä vaihtoehto sinulle parhaiten sopiikin. Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksiin.