ILMAINEN TOIMITUS YLI 49€ OSTOKSIIN

Kosta Boda & Orrefors

Kosta Boda & Orrefors   Jo lähes 300 vuoden ajan Kosta Boda on valmistanut värikästä, rohkeaa ja yllättävää lasia. Kosta Boda on yksi maailman eturivin tuotemerkkejä lasitaiteen alalla ja on Ruotsin vanhin edelleen toiminnassa oleva lasitehdas. Käsintehty, värikäs ja taiteellinen lasi on tehnyt Kosta Bodasta yhden Ruotsin vahvimmista tuotemerkeistä ja yhden maailman johtavista lasin valmistajista.

Valikoimista löytyy tuotteita taidelasista lasisiin käyttöesineisiin, kuten olut- ja viinilaseihin, maljakoihin ja kulhoihin. Mallistojen suunnittelijoina toimii mm. Åsa Jungnelius, Ludvig Löfgren sekä Anna Ehrner

ORREFORS
Orrefors on vuodesta 1898 lähtien valmistanut korkealaatuisia käyttölaseja ja koristeellisia kristallilaseja. Smoolannin lasitehtaalla työskenteli ahkeria käsityöntekijöitä, jotka yhteistyössä Ruotsin eturivin suunnittelijoiden kanssa kehittelivät suunnittelua, käsityötä ja uusia tekniikoita. Orreforsin tuotteille tunnunomaista on ajaton, skandinaavinen eleganssi, uudenlainen muotoilu sekä ainutlaatuinen käsityö. Orrefors tuo markkinoille säännöllisesti uusia tuotteita: rajattuja erikoismallistoja sekä sarjatuotantona valmistettuja käyttölaseja ja koristelasia.

1980-luvulta eteenpäin suunnittelijat, kuten Anne Nilsson, Helen Krantz, Martti Rytkönen, Lena Bergström, Malin Lindahl ja Efva Attling ovat jatkaneet Orreforsin perinteitä suunnittelemalla upeita lasi- ja kristallimallistoja.

Orrefors valmistaa kristallimassansa itse laadukkaista materiaaleista, jotka sen jälkeen suupuhalletaan muotoonsa. Käsityöt näyttelevät isoa roolia sekä puhallus-, hionta- että maaalausvaiheissa.

Tänä päivänä Orrefors kristallit ovat sekä käyttö- että koriste-esineitä.

Ellet löydä etsimääsi suoraan kategorian alta, kokeile etsintää suurennuslasin avulla tai alapalkissa sijaitsevalla ”etsi” toiminnolla.  Voit hakea hakusanoilla, kuten esim. teräs, sormus jne. tai valmistajan tai mallin nimellä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] tai 02 856990, jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai tarvitset lisätietoja ja apua valintaan.

Maksutapoina voit valita verkkopankkimaksun lisäksi myös laskun tai osamaksun. Mikä vaihtoehto sinulle parhaiten sopiikin. Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksiin.