ILMAINEN TOIMITUS YLI 49€ OSTOKSIIN

Lumoava rannekorut

Ketjujen ja ketjumaisten rannekorujen koot on annettu senttimetripituuksina. Mitat on otettu ketju suorana ja siihen sisältyy myös lukko. Koot 18,5 cm ja 19 cm ovat yleisiä naisten mittoja. Koko 21 cm on normaali miesten koko, tai isoranteisen naisen koko. 23cm sopii isoranteiselle miehelle. Jäykkien lukollisten tai avointen rannekorujen koko ilmoitetaan usein sisähalkaisijan mittana.

Tarkemmat ohjeet ja eri valmistajien käyttämiä mittoja löydät täältä.

Lumoava tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Laadukas ja iätön design on yhdistelmä suunnittelijoiden yksilöllisiä tyylejä sekä lahjakkaiden käsityöläisten osaamista. Tuotteina Lumoavat ovat aitoja ja rehellisiä. Jokainen luomus on puhdasta kauneutta, suurella sydämellä valmistettua todellista taidetta.

Brändinä Lumoava on kuitenkin enemmän kuin vain joukko kauniita designkoruja. Se on fiiliksiä, asennetta ja yhteishenkeä – se on tapa toimia ja elää. Lumoavan maailmassa näet ja koet asiat toisin ja pääset osaksi tarinaa, jossa esiintyy koko tunteiden kirjo.

IHMISET LUMOAVAN TAUSTALLA

Lumoavan taustalla työskentelee suuri joukko ihmisiä, joiden ansiosta Lumoava on enemmän kuin vain kaunis nimi. Näiltä ihmisiltä Lumoava saa sielunsa, jonka kauneus ja vahvuus syntyvät heidän antaumuksestaan ja halustaan olla mukana rakentamassa ainutlaatuista, aidosti suomalaista korukulttuuria.

VALMISTUS

Lumoavan kauneus syntyy kontrasteista, joita luodaan ja eletään keskellä pohjoisen karun kauniita maisemia. Aitous, laadukas muotoilu sekä yksilöllisyys tavoitteenaan Lumoava onkin kasvanut nopeasti kansainvälistä vertailua kestäväksi brändiksi.

Lumoava rannekorut ja  muut tuotteet ovat kotimaista designia. Kaikki tuotteet muotoillaan ja mallinnetaan aina Suomessa.

Lumoavan vihkisormukset valmistetaan pääosittain Suomessa. Muutamia malleja, joista on saatavilla myös punakultainen vaihtoehto, valmistetaan Saurumin läheisen yhteistyökumppanin toimesta Ruotsissa, josta löytyy näiden mallien kaltaisten sormusten korkealaatuiseen valmistamiseen erikoistunut tuotantovälineistö.

Olemme Lumoavan valtuutettu jälleenmyyjä,joten saat ostaessasi saat kaikki tuotteeseen kuuluvat pakkaukset, vihkoset ym. ostoksesi mukaan.

Ellet löydä etsimääsi suoraan kategorian alta, kokeile etsintää suurennuslasin avulla tai alapalkissa sijaitsevalla ”etsi” toiminnolla.  Voit hakea hakusanoilla, kuten esim. teräs, sormus jne. tai valmistajan tai mallin nimellä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] tai 02 856990, jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai tarvitset lisätietoja ja apua valintaan. Maksutapoina voit valita verkkopankkimaksun lisäksi myös laskun tai osamaksun. Mikä vaihtoehto sinulle parhaiten sopiikin. Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksiin.