ILMAINEN TOIMITUS YLI 49€ OSTOKSIIN

Tammen Koru korvakorut Tammi on täydellinen nimi kultaseppä Alpo Tammen 1954 aloittamalle tarinalle. Tammi edustaa ajanhenkistä ja omaleimaista korumuotoilua, jolle on ominaista upea jäljittelemätön kädenjälki. Tammella on vahvat juuret luoda kestävää kauneutta ja työstää laadukkaita materiaaleja. Tammen perintö elää vahvasti myös tänään ja sitä viedään eteenpäin samoin ajatuksin.

KÄSITYÖ

Tammi on tunnettu hienostuneesta ja aikaa kestävästä korumuotoilusta. Usein ei kuitenkaan tule ajatelleeksi, että funktionaalisen korun ja upean lopputuloksen taustalla on hyvin tekninen ammattitaito. Hienomotoriikkataidot ovat erittäin tärkeässä roolissa kauneuden luomisessa Tammella, ja mahdollistavat asioita, mitä tietokoneavusteisessa tuotannossa ei saavuteta.

MUOTOILU

Suurin osa Tammen koruista on saanut inspiraationsa luonnosta aivan alkuajoista lähtien. Luonto ja sen kauneus kiehtovat edelleen ja antavat muotoilulle suuntaa. Suunnittelu ja käsin muotoilu ovat koruntekemisen ensimmäinen vaihe, ja hyvä muotoilu kehittyy valmistusprosessin monien vaiheiden myötä. Korujen moniulotteisuus ja luonnollisuus sekä upeat kuosit luodaan vapaalla kädellä, tietokoneavusteiselle tuotannolle ei ole sijaa.

VALMISTUS

Tammen valimossa rakennetaan pieniä puita vahasta, joiden kiehtovat muodot ovat kuin pieniä taideteoksia itsessään. Korunvalmistuksen alkuvaihe vaatii taitavat kädet, jotta voidaan luoda hyvä pohja seuraaville vaiheille kuten valamiselle. Vahasta muotoillut korujen yksityiskohdat kiinnitetään varteen, joka lopulta näyttää pieneltä, eriskummalliselta puulta. Se, miltä lopputuote näyttää riippuu tarkkuudesta ja huolellisuudesta, joka näiden pienten vahapuiden tekemiseen on käytetty. Kaikki Tammen Koru korvakorut muotoillaan käsin – valmistetaan sydämellä.

YKSITYISKOHDAT

Kultasepän taidot näkyvät yksityiskohdissa. Kultaseppä tuo jokaisen korun kauneuden esiin monin eri työvaihein muotoilemalla, järjestelemällä ja kiillottamalla. Jokaisella pienelläkin yksityiskohdalla on merkitystä. Tammi Jewellery valmistaa ja suunnittelee käsin -tinkimättömyys erottaa erityisen tavanomaisesta. Jokaisessa korussa näkyy sen valmistaneen kultasepän kädenjälki antaen mallistoille omaleimaisen ja jäljittelemättömän ilmeen.

ARVOKKAAT MATERIAALIT

Hyvä muotoilu on yhtä tärkeää korunvalmistuksessa kuin hyvä laatu materiaaleissa ja tuotannossa. Tammi valmistaa upeita, ainutlaatuisia koruja korkealaatuisesta kierrätyskullasta ja Sterling-hopeasta perinteisin käsityömenetelmin.

Olemme Tammen Korun virallinen jälleenmyyjä, joten korujen mukana tulevat kaikki alkuperäiset paperit ja pakkaukset.

Mikäli et löydä etsimääsi tuotesarjaa tai tuotetta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, [email protected] tai 02 856990.

Maksutapoina voit valita verkkopankkimaksun lisäksi myös laskun tai osamaksun. Mikä vaihtoehto sinulle parhaiten sopiikin. Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksiin.

Miehet vink; koru tai kello on aina ajaton lahja naisellesi. Moni nainen toivoo että lahjapaketista kuoriutuisi kaunis koru, kello tai joku muu pieni ylellinen yllätys. Korua tai kelloa valitessa kannattaa miettiä mitä ja minkälaisia koruja ja kelloja lahjan saaja yleensä käyttää. Todennäköisyys päätyä oikeaan osuneeseen valintaan kasvaa näin huimasti.

Naiset vink; aina voi palkita itsensä upealla korulla tai kellolla