ILMAINEN TOIMITUS YLI 49€ OSTOKSIIN

Tommy Hilfiger

TH Korut ja kellot löytyvät täältä. Tommy Hilfiger on laadukas design-tuote ihmisille, jotka eivät halua maksaa liikaa tyylikkäästä kellosta tai korusta. Mallistosta löytyy naisten sekä miesten kelloja ja koruja.

Thomas Jacob ”Tommy” Hilfiger on yhdysvaltalainen muotisuunnittelija ja tyyli-ikoni, joka tunnetaan parhaiten Tommy Hilfiger ja Tommy -vaatemerkeistään. Tommy Hilfiger on laajentanut tunnetun vaatemerkkinsä taidolla kelloihin, koruja sekä tuoksuihin. Merkki edustaa modernia, mutta arvokasta designia, jonka konsepti nojautuu amerikkalaisen vapauden tunnelmaan. Tommy Hilfiger -kellot ovat maailmanlaajuisesti erittäin suosittuja ja Suomessa ne ovat olleet myynnissä syksystä 2004 lähtien loistavalla myyntimenestyksellä. Tommy Hilfiger -kellot ovat nuorekkaan, muotitietoisen aikuisen arvostamia.

Ellet löydä etsimääsi suoraan kategorian alta, kokeile etsintää suurennuslasin avulla tai alapalkissa sijaitsevalla ”etsi” toiminnolla.  Voit hakea hakusanoilla, kuten esim. teräs, sormus jne. tai valmistajan tai mallin nimellä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] tai 02 856990, jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai tarvitset lisätietoja ja apua valintaan.

Miehet vink; Koru tai kello on aina ajaton lahja naisellesi. Moni nainen toivoo että lahjapaketista kuoriutuisi kaunis koru tai joku muu pieni ylellinen yllätys. Huolella valittu koru on romanttinen ja ylellinen lahja. Korua valitessa kannattaa miettiä mitä ja minkälaisia koruja lahjan saaja yleensä käyttää. Todennäköisyys päätyä oikeaan osuneeseen valintaan kasvaa näin huimasti.

Naiset vink; aina voi palkita itsensä upealla  korulla tai kellolla.