ILMAINEN TOIMITUS YLI 49€ OSTOKSIIN

PÖYTÄHOPEAT Verkkokaupastamme löydät laajan ja monipuolisen valikoiman Kultakeskuksen pöytähopeita mm. ruokailuvälineitä, kynttilänjalkoja ja lahjaesineitä – kaikki se koriste- ja käyttöhopea, joka tuo juhlan tuntua elämäämme. Valtaosaan pöytähopeista saa myös kaiverruksen tilattua suoraan verkkokaupastamme. Kaiverrus tekee lahjasta erityisen ja muistettavan!

Verkkokaupastamme löytyy seuraavat pöytähopeasarjat: Aino, Chippendale, Musla, Romantiikka, Suomi, Tapio ja  Tähkä. Lisäksi meiltä löytyy myös Tapio Wirkkala Design tuotteita. Tapio Wirkkalan tuotteet löytyvät tuoteryhmien alta.

Olemme Kultakeskuksen pöytähopeiden valtuutettu jälleenmyyjä,joten saat ostaessasi saat kaikki tuotteeseen kuuluvat pakkaukset ostoksesi mukaan. Tuotteiden hopeapitoisuus on 830/000, ellei toisin mainita. Hopeatuotteiden tuoteselosteen löydät täältä.

Ellet löydä etsimääsi suoraan kategorian alta, kokeile etsintää suurennuslasin avulla tai alapalkissa sijaitsevalla ”etsi” toiminnolla.  Voit hakea hakusanoilla, kuten esim. teräs, sormus jne. tai valmistajan tai mallin nimellä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] tai 02 856990, jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai tarvitset lisätietoja ja apua valintaan.

Maksutapoina voit valita verkkopankkimaksun lisäksi myös laskun tai osamaksun. Mikä vaihtoehto sinulle parhaiten sopiikin. Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksiin.