ILMAINEN TOIMITUS YLI 49€ OSTOKSIIN

ristit

RISTIT & RIPPIRISTIT  löytyvät täältä. Rippiristi on arvokas muisto nuoren tärkeänä päivänä ja risti kulkee mukana elämän iloissa ja suruissa. Lähes kaikkiin rippiristeihin saat kaiverruksen, poikkeuksena yleensä rippiristit joihin on istutettu kiviä. Yleensä rippiristeihin kaiverretaan ripiltä pääseen nuoren nimi sekä konfirmaatiopäivämäärä. Ellei kaiverrustila riitä molempiin, silloin päivämäärä ja mahdollisesti nimikirjaimet.

Rippiristi on arvokas muisto nuoren tärkeänä päivänä ja risti kulkee mukana elämän iloissa ja suruissa. Perinteisten rippiristien lisäksi meiltä löytyy esimerkiksi Kalevala Korun ja Lumoavan ristejä.

Meiltä löytyy muun muassa seuraavia brändejä verkkokaupastamme: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Kalevala Koru, Lumoava, Tammen Koru, Kohinoor ja Ailio Design. Olemme kyseisten merkkien valtuutettu jälleenmyyjä,joten saat ostaessasi saat kaikki tuotteeseen kuuluvat pakkaukset, vihkoset ym. ostoksesi mukaan.

Ellet löydä etsimääsi suoraan kategorian alta, kokeile etsintää suurennuslasin avulla tai alapalkissa sijaitsevalla ”etsi” toiminnolla.  Voit hakea hakusanoilla, kuten esim. teräs, sormus jne. tai valmistajan tai mallin nimellä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] tai 02 856990, jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai tarvitset lisätietoja ja apua valintaan.

Maksutapoina voit valita verkkopankkimaksun lisäksi myös laskun tai osamaksun. Mikä vaihtoehto sinulle parhaiten sopiikin. Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksiin.