ILMAINEN TOIMITUS YLI 49€ OSTOKSIIN

sormukset

SORMUKSET   löytyvät täältä. Niitä tilatessa koon valintaa kannattaa käyttää aikaa ja vähän vaivaa jotta sormuksen koko on juuri sopiva. Sormen koko vaihtelee jopa saman päivän aikana. Heti aamulla ja taas illalla sormet ovat yleensä turvoksissa, samoin kuumalla ilmalla.  Keskellä päivää ja viileällä ilmalla sormenympärys taas on pienempi. Myös kovin suolainen ruoka saattaa turvottaa sormia. Kaikkein parasta on sovittaa kokoa keskellä päivää normaalissa huonelämpötilassa. Tarkemmat ohjeet löydät täältä: sormuskoon mittaus.

Suomessa yleisimmin käytössä on sormuksen sisähalkaisijan millimetreinä ilmoittava koko, esim. 15.5 (mm) tai 18.0 (mm). Eri valmistajat saattavat kuitenkin ilmoittaa koot eri tavoin ja eri maissa käytetään eri kokotaulukoita.

Meiltä löytyy muun muassa seuraavia brändejä verkkokaupastamme: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Kalevala Koru, Lumoava, Tammen Koru, Kohinoor ja Ailio Design. Olemme kyseisten merkkien valtuutettu jälleenmyyjä, joten saat ostaessasi saat kaikki tuotteeseen kuuluvat pakkaukset, vihkoset ym. ostoksesi mukaan.

Ellet löydä etsimääsi suoraan kategorian, kuten sormukset, alta, kokeile etsintää suurennuslasin avulla tai alapalkissa sijaitsevalla ”etsi” toiminnolla.  Voit hakea hakusanoilla, kuten esim. teräs, sormus jne. tai valmistajan tai mallin nimellä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme aspa@rakkaani.fi tai 02 856990, jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai tarvitset lisätietoja ja apua valintaan.

Maksutapoina voit valita verkkopankkimaksun lisäksi myös laskun tai osamaksun. Mikä vaihtoehto sinulle parhaiten sopiikin. Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksiin.

Miehet vink; koru tai kello on aina ajaton lahja naisellesi. Moni nainen toivoo että lahjapaketista kuoriutuisi kaunis koru, kello tai joku muu pieni ylellinen yllätys. Korua tai kelloa valitessa kannattaa miettiä mitä ja minkälaisia koruja ja kelloja lahjan saaja yleensä käyttää. Todennäköisyys päätyä oikeaan osuneeseen valintaan kasvaa näin huimasti.

Naiset vink; aina voi palkita itsensä upealla korulla tai kellolla