Kalevala Koru

Kalevala Korut  löydät täältä. Naisten perustama Kalevala Koru on jo 80 vuoden ajan ollut Suomen rakastetuin Koru. Kotimaisena käsityönä valmistetut korut edustavat ajatonta ja rohkeaa muotoilua ja juhlistavat jokaisessa meissä asuvaa kauneutta ja voimaa.

SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ VUODESTA 1937
– 
Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja.

Kalevala Koru Oy – vastuunsa tunteva yritys
Kalevala Koru kantaa jo omistuspohjansakin vuoksi erityistä yhteiskuntavastuuta. Omistajajärjestö Kalevalaisten Naisten Liitto ry:n saama osinko tukee omistajajärjestön kautta suomalaista kulttuurityötä. Kalevala Korun Kulttuurisäätiö jakaa vuosittain lukuisia apurahoja suomalaisen kulttuuriperinnön ylläpitämiseen, kehittämiseen ja tutkimukseen. Hyväntekeväisyyskorujen tuoton kautta yritys jatkaa pitkää perinnettä yhteiskunnallisesti merkittävien hankkeiden tukemisessa.
Kalevala Koru tuntee erityisen vastuunsa korusuunnitteluun ja kultasepäntaitoon liittyvän perinteen säilyttäjänä ja uudistajana sekä elinvoimaisen nykyaikaisen muotoilija- ja käsityöläisyhteisön mahdollistajana. Konsernin ympäristövastuu tarkoittaa mm. raaka-aineiden säästöä ja pitkälle vietyä kierrätystä, olemattomia päästöjä sekä korkeatasoista raaka-aine- ja tuoteturvallisuutta.

Kalevala Korun malleissa tarinat heräävät eloon. Jokaisen korun mukana tulee tarinavihko, jossa kerrotaan korun tarina suomen- ja englanninkielellä.

Olemme virallinen Kalevala Korujen jälleenmyyjä, joten korujen mukana tulevat kaikki alkuperäiset paperit ja pakkaukset. Mikäli et löydä etsimääsi Kalevala Korun tuotesarjaa tai tuotetta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, [email protected] tai 02 856990