rannekorut

RANNEKORUT  löytyvät täältä. Ketjujen ja ketjumaisten rannekorujen koot on annettu senttimetripituuksina. Mitat on otettu ketju suorana ja siihen sisältyy myös lukko. Koot 18,5 cm ja 19 cm ovat yleisiä naisten mittoja. Koko 21 cm on normaali miesten koko, tai isoranteisen naisen koko. 23cm sopii isoranteiselle miehelle. Jäykkien lukollisten tai avointen rannekorujen koko ilmoitetaan usein sisähalkaisijan mittana.

Tarkemmat ohjeet ja eri valmistajien käyttämiä mittoja löydät mittausohjeista täältä.

Meiltä löytyy muun muassa seuraavia brändejä verkkokaupastamme: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Kalevala Koru, Lumoava, Tammen Koru, Kohinoor ja Ailio Design. Olemme kyseisten merkkien valtuutettu jälleenmyyjä,joten saat ostaessasi saat kaikki tuotteeseen kuuluvat pakkaukset, vihkoset ym. ostoksesi mukaan.

Ellet löydä etsimääsi suoraan kategorian alta, kuten rannekorut, kokeile etsintää suurennuslasin avulla tai alapalkissa sijaitsevalla ”etsi” toiminnolla.  Voit hakea hakusanoilla, kuten esim. teräs, sormus jne. tai valmistajan tai mallin nimellä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] tai 02 856990, jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai tarvitset lisätietoja ja apua valintaan.

Maksutapoina voit valita verkkopankkimaksun lisäksi myös laskun tai osamaksun. Mikä vaihtoehto sinulle parhaiten sopiikin. Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksiin.

Miehet vink; koru tai kello on aina ajaton lahja naisellesi. Moni nainen toivoo että lahjapaketista kuoriutuisi kaunis koru, kello tai joku muu pieni ylellinen yllätys. Korua tai kelloa valitessa kannattaa miettiä mitä ja minkälaisia koruja ja kelloja lahjan saaja yleensä käyttää. Todennäköisyys päätyä oikeaan osuneeseen valintaan kasvaa näin huimasti.

Naiset vink; aina voi palkita itsensä upealla korulla tai kellolla