Hopeinen tohtorinhattu riipus
119,00  71,40  Select options
Ale!

Hopeinen tohtorinhattu riipus

71,40 

-40%

Mitä lahjaksi tohtorille? Tässä upea lahja uudelle tohtorille ❤︎ Suomessa piensarjatuotantona valmistettu hopeinen tohtorinhattu riipus muistoksi saavutuksesta!

Poista

Hopeinen tohtorinhattu kaulakoru, jonka halkaisija on 23 mm. Hopean värinen riipus on saatavilla  1,3 mm paksulla hopeapannalla. Koska valmistus ja värjäys on käsityötä, pienet vaihtelut tummennetun hatun väreissä ovat mahdollisia.

Kaiverrusta ei kauttamme ole mahdollista saada, mutta korun voi kaiverruttaa vaikka kuvan tavalla käsinkaiverrettuna. Edessä saajan nimikirjaimet ja taakse päivämäärä ja vuosi.

Ankkuriketju on pituudeltaan säädettävä pituuksiin 45 ja 50 cm.

Jos tarvitset apua ketjun pituuden arviointiin, löydät täältä yleisimpiä ketjujen pituuksia.

Riipus on käsitelty tummenemista hidastavalla käsittelyllä, mutta koska tummuminen on hopean ominaisuus sitä ei voi kokonaan estää. Hopean värisen riipuksen tummuessa voit upottaa sen kirkastavaan nesteeseen tai viedä kultasepänliikkeeseen kiillotettavaksi. Tummennetun riipuksen voi puhdistaa hopean puhdistusliinalla, älä upota sitä hopean kirkastaviin nesteisiin, koska ne saattavat viedä myös tummennuksen pois.

Lisätiedot

Valitse ketju ja riipuksen väri

omega panta 42 cm, omega panta 42 cm käsinkaiverruksella, omega panta 45 cm, omega panta 45 cm käsinkaiverruksella, ankkuriketju 45/50 cm, ankkuriketju 45/50 cm käsinkaiverruksella, tummennettu, ankkuriketju 45/50 cm, tummennettu, ankkuriketju 45/50 cm käsinkaiverrettu