ILMAINEN TOIMITUS YLI 49€ OSTOKSIIN

Liisa Vitali Gardenia sormus pienellä kukalla hopea

69,00  55,00 

Varastossa

Liisa Vitalin Gardenia korusarja kertoo kevään ja kesän vehreydestä ja kukkaloistosta. Viherpeukaloiden kevät alkaa jo aikaisin siementen tilauksilla ja puutarha-alueen suunnittelulla. Voimme aloittaa uudesta keväästä ja kesästä nauttimisen jo nyt!

 

Kuvaus

Liisa Vitali Gardenia ♥

Kultakeskus Oy valmistaa jälleen 1960-70-lukujen taitteen menestyskorusarjoja Gardenia, Leppäkerttu ja Pitsi. Sarjoihin kuuluvat hopeiset kaulakorut ja -käädyt, korva- ja rannekorut sekä sormukset. Osa malleista on saatavana myös kultaisena.

Liisa Vitali (1918-1986) aloitti yhteistyön Kultakeskuksen kanssa 1960-luvun lopussa ja se jatkui yli kymmenen vuoden ajan.

Paitsi korusuunnittelija, Somerolainen Liisa Vitali oli myös maanviljelijä. Inspiraatio koruihin löytyikin usein luonnosta, kuten korusarjojen nimistä voi päätellä: Leppäkerttu, Leppäkerttu ja iso kivi, Kissantassu, Ampiaisenpesä ja Muurahaisenpolku. Gardenia-korumallisto jatkaa upeiden luontoaiheisten korujen sarjaa. Ympyrän- ja pallon muotoihin mieltynyt Vitali astui ulos tutusta muotokielestä Pitsi-korusarjallaan. Sirot neliönmuotoiset ”Kultakennot”, kuten Pitsi-sarjan koruja 1970-luvun alussa kutsuttiin, sulautuvat toisiinsa muodostaen eloisan kaarevia korupintoja.

Design Liisa Vitali

Sormuksen kokoina on 17 , 18 ja 19.

Jos tarvitset apua sormuksen koon arviointiin, löydät täältä yleisimpiä kokoja.

Kukan halkaisija on 15 mm

Materiaali: 925 o/oo hopea

Tuotekoodi: 012-980

Valmistaja: Kultakeskus

Lisätiedot

Sormuksen koko

17, 18, 19