TOIMITUSAIKA
Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset) tai seuraavan arkipäivän aikana. Kaiverruksen tai muun personoinnin lisääminen tuotteeseen voi lisätä 1-3 päivää postitusaikaan. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu tai emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. Mikäli näin tapahtuu, otamme teihin heti asian selvittyä yhteyttä. Korujen saatavuus liikkeestämme ei välttämättä aina ole sama, kuin verkkokaupassa.

POIKKEUKSELLISET TOIMITUSAJAT
Jotkut tuotteet valmistetaan useimmiten tilaustyönä, jolloin tulee varautua pidempään toimitusaikaan. Kun tilaat tuotteen, kerromme tarkemman toimitusajan. Varaudu kuitenkin seuraaviin toimitusaikoihin:
– Schalins-korut valmistetaan aina tilaustyönä. Niiden toimitusaika on 5-8 arkipäivää.
– Calvin Klein tuotteiden joita ei ole varastossa toimitusaika on yleensä 2-3 viikkoa.
– Lumoava kultasormukset valmistetaan tilaustyönä. Niiden toimitusaika 3-5 viikkoa.
Valmistajien kesälomat tms. saattavat pidentää toimitusaikoja, jos näin käy niin ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian.

TOIMITUSTAVAT
Postipaketti
Yli 49 € tillauksissa toimistus on ilmainen, alle 49 € tilauksissa postimaksu 4,90 €. Toimitusaika yleensä 1-3 arkipäivää tilauksen lähettämisestä. Postipaketin saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestitse, jos puhelinnumero on ilmoitettu. Muussa tapauksessa saapumisilmoitus lähetetään kirjeitse.

Matkahuolto
Yli 49 € tillauksissa toimistus on ilmainen, alle 49 € tilauksissa maksu 4,90 €. Toimitus alueesi lähimpään Matkahuolto-toimipisteeseen 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen lähettämisestä.

Nouto myymälästä
Hinta: 0 euroa. Nouda tilaus  myymälästä. Toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Myymälästä soitetaan tai lähetetään tekstiviesti kun tilaus on noudettavissa.

MYYNTIALUE
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Mikäli tilauksesi on vahingoittunut, pyydämme sinua lähettämään meille kuvia, jos mahdollista.

YHTEYSTIEDOT
Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
– Sähköpostilla osoitteesta [email protected]
– Puhelimella numerosta 0440 4506558

VIALLISEN TUOTTEEN PALAUTUS
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta [email protected]  tai puhelimella numerosta 0440 4506558. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT
Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Asiakkaalla on oikeus tutustua pakkauksen sisältöön ja sovittaa tuotetta varoen. Tuotteen täytyy kuitenkin olla palautettaessa täysin naarmuton ja uudenveroinen. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen. Palautuksessa tuotteet on pakattava huolellisesti. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Palautusoikeus ei koske kaiverruksella tilattuja tuotteita. Asiakkaan toivomuksesta erikseen tilatuille tai muokatuille tuotteille ei myönnetä palautusoikeutta. Palautusoikeus kuitenkin myönnetään, mikäli asiakkaan pyynnöstä tilatussa tai muokatussa tuotteessa on valmistusvika.
Tuotteelle ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta tilattu tehtaalta.
Palautuksesta tulee aina tehdä ennakkoilmoitus verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse p. 0440 4506558. Kauppias ei vastaa palautuksesta tai vaihdosta aiheutuneita lähetyskuluja.
Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus!  Kauppiaalla on oikeus periä 19,90€ käsittelykuluja tilauksista, joita ei ole noudettu Postista Postin antaman säilytysajan puitteissa.

Palautusosoite:
Kello ja Kulta Palmu Oy
Vihtorinkatu 2
23800 Laitila

Kaikki verkkokauppamme hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja ellei tuotetiedoissa toisin mainita. Tuotteiden hinta verkkokaupassa ja myymälässä saattaa poiketa toisistaan. Näin ollessa, hinta määräytyy käytettävän kauppapaikan mukaisesti. Mikäli tuote on selvästi hinnoiteltu väärin verkkokaupassamme ja jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtävän tuotteen olevan väärin hinnoiteltu, tuotetta ei toimiteta tilauksesta huolimatta asiakkaalle kyseiseen hintaan. Näin sattuessa Kello ja Kulta Palmu Oy on velvoitettu ilmoittamaan asiasta tuotteen tilanneelle asiakkaalle välittömästi. Pidätämme oikeuden korjata tuotteissamme, verkkosivustossamme tai muissa kanavissa esiintyviä virheellisiä hintoja tai tekstejä jälkikäteen. Pidätämme oikeuden myös varastomuutoksiin ja mahdollisiin teknisiin vikoihin verkkokaupassa, selaimessa tai palvelimessa. Kello ja Kulta Palmu Oy pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä suurissa erissä. Jos tilattu tuote on poistunut Kello ja Kulta Palmu Oy:n valikoimasta,  Kello ja Kulta Palmu Oy:llä on oikeus perua ostotapahtuma ja palauttaa maksu.

Kello ja Kulta Palmu Oy myy tuotteita laissa asetettujen ikärajojen mukaan. Tilaamalla tuotteen ja hyväksymällä toimitusehdot asiakas vakuuttaa, että hänellä on oikeus tilata kyseinen tuote.